روابط عمومی مرکز:
گفتگو با بانوی فرهیخته و هنرمند، سرکار خانم نرگس رحمانی، برگزیده نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ در بخش نقاشی
روابط عمومی مرکز: سرکار خانم نرگس رحمانی همکار مرکز شهید مدرس در نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ مقام نخست را در رشته نقاشی در سطح دانشگاه شهید بهشتی از آن خود نمود.

روابط عمومی مرکز: سرکار خانم نرگس رحمانی همکار مرکز شهید مدرس در نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ مقام نخست را در رشته نقاشی در سطح دانشگاه شهید بهشتی از آن خود نمود.
این همکار هنرمند مرکز شهید مدرس در این دوره از جشنواره فرهنگی با اثر «طبیعت بیجان و طراحی چهره » خوش درخشید. وی متولد اصفهان و در سمت متصدی ثبت خدمات در بخش آی سی یو جنرال بیمارستان شهید مدرس مشغول به خدمت می باشد که در نهمین دوره از جشنواره فرهنگی سیمرغ در رشته ی نقاشی شرکت نمود و سرانجام در این رشته افتخارآفرینی نمود. در ادامه شما را به خواندن مصاحبه با این بانوی فرهیخته از مرکز شهید مدرس دعوت می نماییم.
فعالیت فرهنگی و هنری را از چه سنی آغاز نمودید ؟ من از دوران کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشتم و در خانواده هنرمند و هنردوست به دنیا آمدم . طراحی و نقاشی را از سن نوجوانی نزد اساتید مختلف فرا گرفتم و در رشته نقاشی از آموزشگاه هنری مدرک اخذ نموده ام و در طی این سالیان نمایشگاه های متعددی را تجربه نمودم.
هدف تان از حضور در جشنواره چه بود؟
اینجانب شور و اشتیاق خاصی برای حضور در مسابقه داشتم و شرکت در جشنواره باعث شد تا انگیزه بیشتری برای اهداف هنریم در آینده داشته باشم ، هدف از شرکت در جشنواره سنجش توانایی خود ، ایجاد شور و شوق و تشویق بقیه همکاران به ورود به حیطه هنر بوده است.
در طول روز یا هفته چه مقدار از زمانتان را به فعالیت هنری اختصاص می دهید؟ این فعالیت ها چه تأثیری در زندگی شما گذاشته است؟
در طول هفته هر چقدر که بتوانم و فشار زمان کاری و امور زندگی اجازه بدهد وقت خود را صرف انجام امور هنری مینمایم. یک هنرمند قبل از اینکه کاری خوب داشته باشد باید روحی قوی داشته باشد ، تمرین هر هنری مستلزم انضباط است و اگر کاری با انضباط انجام نشود در آن به مهارت نمی رسیم در آخر اینکه هنر فقط عشق می خواهد نه هوش ، هنر اگر چه نان نمی شود اما مایع حیات زندگی فرد است.
اشتغال به فعالیتهای فرهنگی و هنری توانسته در مدیریت ریسک ها و استرس های روزمره به شما کمک کند؟
همانطور که میدانید بسیاری از روانشناسان به این نتیجه رسیده اند که فعالیت های هنری می تواند تاثیر بسزایی در روحیه و استرس فرد داشته باشد، نظر به اینکه اشتغال در بیمارستان گاها با استرس و یا افسردگی همراه است، من احساس می کنم که کار در هنرم و هنرم در کارم تاثیر بسزایی داشته است.
کلام پایانی: در پایان از پدر و مادرم که همواره پشتیبان و مشوق اصلی من بوده اند تشکر می کنم و همچنین از استاد گرانقدرم استاد فخرالدین که در این راه من را یاری کردند تشکر می نمایم.
برخی از آثار این هنرمند: