• تاریخ انتشار : 1398/09/23 - 16:08
  • بازدید : 366
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی مرکز:

همایش یک روزه با موضوع نحوه بیان خبر ناگوار پزشکی در مرکز شهید مدرس برگزار شد.

همایش یکروزه نحوه بیان خبر ناگوار پزشکی با حضور اعضاء محترم هیات علمی ، دستیاران ،؛ دانشجویان و کارکنان پرستاری 21 آذر 98 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید.

 

همایش یکروزه نحوه بیان خبر ناگوار پزشکی با حضور اعضاء محترم هیات علمی ، دستیاران ،؛ دانشجویان و کارکنان پرستاری 21 آذر 98 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید.

دکتر سید علی انجو سخنران این برنامه و عضو هیات علمی گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد: در این برنامه آموزشی مواردی نظیر اینکه خبر ناگوار شامل جه اخباری می شود و اینکه چگونه باید در چنین مواردی رفتار کرد سخن به میان آمد و صاحب نظران در این زمینه بحث و تبادل نظر انجام دادند.

عضو هیات علمی دانشگاه  ادامه داد در این برنامه ضمن مرور موارد بالینی مختلف و متعددی از قبیل مواردی که برای بیمار تشخیص سرطان ، ایدز یا بیماری های اعصاب و روان گذاشته می شود در خصوص نحوه برقراری ارتباط با بیماران و همراهان آنان و چگونگی بیان مشکلات مطالبی ارائه شد.

دکتر انجو اظهار داشت: پزشکان ، پرستاران و سایر ارائه دهندگان مراقبت کنندگان خدمات مراقبت های سلامت به صورت پر تکرار با گفتن خبر بد موجه می شوند.

وقتیکه بیمار مبتلا به بیماری شده است که از نظر اجتماعی بیماری سهمگین و سختی تلقی می شود یا راه های انتقال آن فشار اجتماعی یا داغ ننگ به همراه دارد و یا بیماری، صعب العلاج و درمان ناپذیر است. گفتن آن به بیمار و خانواده ی او سخت و امکان ناپذیر می شود.

دکتر انجو در پایان افزود: در دستورالعمل ها نباید به بیمار امید واهی داد اما این به مفهوم تشویق نکردن بیمار و عدم تشویق بیمار نیست پزشک و کادر درمانی لازم است ضمن ارائه صادقانه اطلاعات و بیان تنگناها و محدودیت ها و سختی های درمان بیماران صعب العلاج، آنها را به تلاش امیدوارانه برای مهار و مدیریت بیماری تشویق کنند.

  • گروه خبری : آرشیو اخبار,اخبار یاهو
  • کد خبر : 86274
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب