روابط عمومی مرکز
درمان اولین بیمار قلبی با کمک دستگاه روتابلاتور در بیمارستان شهید مدرس
درمان نخستین بیمار قلبی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهکمک دستگاه روتابلاتور(تراشیدن کلسیم جدار عروق قلبی) انجام شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر سعید علیپور پارسا متخصص قلب و عروق و رئیس مرکز شهید مدرس در اینباره گفت: گرفتگی عروق قلبی میتواند به سکته قلبی و مرگ ختم شده و در برخی موارد موجب دردهای قلبی که با دارو کنترل نمیگردند شود که در این موارد بسته به وسعت و شدت درگیری اقدام به آنژیوپلاستی با بالون و یا جراحی قلب باز میگردد.
وی افزود: در برخی از بیماران بهخصوص بیماران با سن بالا، دیابتی و بیمارانی که بیماری پیشرفته کرونری دارند بهعلت افزایش میزان کلسیم عروق، بازکردن تنگی عروق با استفاده از بالن امکانپذیر نبوده و استنتی که برای بیمار در نظر گرفته شده یا امکان عبور از رگ را نداشته و یا در محل تنگی بطور کامل باز نمیشود. در این قبیل موارد بهدلیل ریسک سکته قلبی پس از آنژیوپلاستی ناچار به معرفی بیمار به جراحی قلب باز اورژانس میگردیم ولی با استفاده از دستگاه آترکتومی کرونر (روتابلاتور) میتوان این قبیل بیماران را در این مرکز تحت آنژیوپلاستی موفق قرار داد.
رئیس بیمارستان شهید مدرس اظهار کرد: قبلا در برخی از مراکز خصوصی امکان ارائه این خدمت وجود داشت که هزینه زیادی را برای بیماران تحمیل میکرد یا عملا امکان مراجعه به بخش خصوصی را نداشتند ولی خوشبختانه با کمک خیرین محترم که 100% هزینه خرید دستگاه را تقبل کردند و با حمایت معاونت درمان و معاونت پشتیبانی این دستگاه تهیه و ضمن راهاندازی، این مرکز آمادگی خود را برای پذیرش بیماران مشابه از سایر مراکز اعلام میدارد.
نظر