آگاهی، غذای سالم، زندگی سالم
برگزاری جشنواره غذای سالم برای اولین بار در مرکز شهید مدرس
روابط عمومی مرکز: اولین جشنواره غذای سالم به همت واحد تغذیه و همکاری واحد بهبود کیفیت مرکز روز دوشنبه ۷ اسفندماه با حضور مسئولین و کارکنان مرکز در تالار علم و اندیشه برگزار گردید.
روابط عمومی مرکز: اولین جشنواره غذای سالم به همت واحد تغذیه و همکاری واحد بهبود کیفیت مرکز روز سه شنبه ۷ اسفندماه با حضور مسئولین وکارکنان مرکز در تالار علم و اندیشه برگزار گردید.
طی این جشنواره ابتدا سرکار خانم اصلاحی مسئول محترم واحد تغذیه ضمن خوشامدگویی به حضار چگونگی برگزاری این جشنواره را تشریح نمود.
وی اظهار داشت: اولین جشنواره غذای سالم باهماهنگی بعمل آماده با مدیریت محترم مرکز و همکاری واحد بهبود کیفیت و مدیریت امور اداری در راستای ارتقای سلامت و با رویکرد پیشگیری از بیماریهای مزمن، کبد چرب، دیابت، چاقی، پرفشاری خون و بیماریهای قلبی و عروقی برنامه ریزی شده است.
درادامه این جشنواره جناب آقای دکتر میرحسینی فوق تخصص جراحی قلب به ایراد سخنرانی پرداختند و درباره بیماریهای قلبی و عروقی و تاثیر تغذیه نا سالم در تشدید این بیماریها مطالبی را بیان نمودند.
در بخش دیگری از این جشنواره آقای دکتر هاشمی متخصص تغذیه، کلیپی در مورد کبد چرب نمایش داده و راههای پیشگیری از ابتلا به این بیماری را عنوان کردند ، در پایان با پاسخ به سوالات حاضرین در جشنواره ، در مورد تغذیه سالم و تاثیر آن در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای مزمن، چاقی، پرفشاری و دیابت، مطالبی را بیان نمودند.
در قسمت پایانی این جشنواره شرکت کنندگان غذاهای خود را آماده نموده و هیئت داوران با امتیاز دهی به کیفیت غذاهای اماده شده (با توجه به سنجه های غذای سالم) نفرات برتر را انتخاب نمودند و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.
شایان ذکر است، این جشنواره با حضور پرشور و استقبال خوبی از سوی کارکنان مرکز مواجه شد.
گزارش تصویری:














نظر