روابط عمومی مرکز:
کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه مراکز پزشکی تابعه در مرکز شهید مدرس برگزار شد
روابط عمومی مرکز: کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه درخصوص آشنایی با تداخلات غذاها و داروها چهارشنبه دوم آبان ماه در مرکز شهید مدرس برگزار شد.

کارگاه توانمندسازی کارشناسان تغذیه درخصوص آشنایی با تداخلات غذاها و داروها چهارشنبه دوم آبان ماه در مرکز شهید مدرس برگزار شد.
این کارگاه توسط مدیریت خدمات تعالی بالینی و بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه بمنظور افزایش سطح آگاهی و توانمندسازی کارشناسان تغذیه بیمارستانی که در ارتباط مستقیم با درمان بیماران هستند و نقشی موثر در کاهش مدت زمان بستری دارند، اجرا شد.
در کارگاه مذکور که ۷۰نفر از کارشناسان تغذیه مراکز پزشکی، آموزشی و درمانی تابعه دانشگاه( دولتی و خصوصی) شرکت داشتند، دکتر ایمانی عضو هیات علمی دانشگاه تهران به ارایه مباحث آموزشی لازم پرداخت.
بنا به این گزارش از جمله مباحث ارایه شده در این دوره آموزشی می توان به واکنش های دراز مدت بین مواد غذایی و داروها، اثرات مصرف مواد غذایی بر روی کارایی داروها، مزایای کاهش تداخل غذا و دارو، اثرات داروها بر روی دریافت، جذب، متابولیسم و دفع ادراری مواد مغذی، حفظ وضعیت تغذیه ای مطلوب و کاهش عوارض بیماریها اشاره کرد.