• تاریخ انتشار : 1397/04/06 - 07:31
  • بازدید : 747
  • تعداد بازدید : 45
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی مرکز:

هنرمند فرهیخته آقای عزت اله غزنوی، برگزیده کشوری نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ و خالق اثر غازهای باغ عفیف آباد شیراز

روابط عمومی مرکز: عزت الله غزنوی همکار مرکز شهید مدرس در نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ مقام سوم در رشته نقاشی را از آن خود نمود.

آقای عزت الله غزنوی همکار مرکز شهید مدرس در نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ مقام سوم در رشته نقاشی را از آن خود نمود.

 

روابط عمومی مرکز: عزت الله غزنوی همکار مرکز شهید مدرس در نهمین جشنواره فرهنگی سیمرغ مقام سوم در رشته نقاشی را از آن خود نمود.  این همکار هنرمند دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز شهید مدرس در این دوره از جشنواره فرهنگی با اثر «غازهای عفیف آباد در شیراز» خوش درخشید. وی متولد ۱۳۴۴تهران و در سمت پرفیوژنیست اتاق عمل جراحی قلب بیمارستان شهید مدرس مشغول به خدمت می باشد که در نهمین دوره از جشنواره فرهنگی سیمرغ در رشته های نقاشی و خوشنویسی شرکت نمود و سرانجام در رشته نقاشی افتخارآفرینی نمود. در ادامه شما را به خواندن مصاحبه با این فرد فرهیخته دانشگاه و  مرکز پزشکی آموزشی و درمانی شهید مدرس دعوت می نماییم.    

  

 

1.  فعالیت فرهنگی و هنری را از چه سنی آغاز نمودید ؟ از آنجایی که اجداد و پدرم در رشته خوشنویسی اشتغال داشتند از سال 1355 به آموزش خوشنویسی نزد مرحوم پدرم مشغول شدم و پس از آن به علت علاقه به هنر دوره های مختلف هنری از قبیل تذهیب، مینیاتور، طراحی و نقاشی(آبرنگ، رنگ روغن، پاستل، گواش، آکرلیک) را نزد اساتید مختلف فراگرفتم. در طی این سالیان در حدود 10 نمایشگاه گروهی و انفرادی در یک نمایشگاه بین المللی را تجربه نمودم. با ورود به دانشگاه در کلاس های خوشنویسی جهاد دانشگاهی شرکت نمودم و در آزمون های انجمن خوشنویسان تا مرحله عالی موفق به اخذ مدرک از انجمن فوق شدم و همواره در زمان دانشجویی با دانشجویان هنرمند دیگر و نمایشگاه های مربوطه شرکت و کسب تجربه نمودم.        

2.  هدف تان از حضور در جشنواره چه بود؟    
 هدف از شرکت در جشنواره ایجاد شور و شوق در این برنامه شادی بخش و تشویق بقیه همکاران به ورود به حیطه هنر و شناساندن و درک اثرات هنر در زندگی آنها بوده است.         

3.  در طول روز یا هفته چه مقدار از زمانتان را به فعالیت هنری اختصاص می دهید؟ این فعالیت ها چه تأثیری در زندگی شما گذاشته است؟           
در طول هفته هر چقدر که بتوانم و فشار زمان کاری و امور زندگی اجازه بدهد وقت خود را صرف انجام امور هنری می‌نمایم و چون هنر نیاز به نظم و دقت در خلق آثار هنری دارد، این امر باعث نظم پذیری و تقسیم بندی صحیح ساعات روزانه برای انجام امور زندگی خواهد بود.         


4.   اشتغال به فعالیت‌های فرهنگی و هنری توانسته در مدیریت ریسک ها و استرس های روزمره به شما کمک کند؟ 
نظر به اینکه اشتغال در گروه‌های پزشکی و بیمارستانی همواره با استرس و گاهاً افسردگی همراه است، فعالیت‌های هنری در کنترل این استرس‌ها و ناملایمات کمک موثری می نماید و به نظر من باید فعالیت‌های هر رشته هنر در میان گروه های بیمارستانی معرفی و تبلیغ شود. 

برخی از آثار این هنرمند:

غازهای باغ عفیف آباد شیراز، اثر برگزیده جشنواره کشوری سیمرغ:

 

فرش ایرانی و طبیعت بیجان ، رنگ روغن روی بوم

 

           


 

  • گروه خبری : آرشیو اخبار,اخبار یاهو
  • کد خبر : 63713
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب