• تاریخ انتشار : 1399/11/08 - 08:41
رونمایی سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور

سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور رونمایی شد

سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور دربرگیرنده اطلاعات همه طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌های مصوب، خاتمه یافته دانشگاه‌ها و موسسات علوم پزشکی کشور است که توسط مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی و پیاده‌سازی و رونمایی شد.

سامانه جامع طرح‌های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور رونمایی شد

سامانه مذکور به عنوان  یکی از سامانه های نوپا در آدرس  https://rpis.research.ac.irبرای استفاده در اختیار عموم پژوهشگران، دانشجویان و مردم قرار گرفته است. در حال حاضر بیش از ۲۱۰هزار طرح تحقیقاتی و پایان‌نامه دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسات وابسته در این سامانه قرارگرفته، قابل جستجو، مشاهده و بازیابی است.

یکی از کاربرد‌های اصلی سامانه، استفاده از آن برای مشابهت‌یابی طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌ها برای جلوگیری و پرهیز از انجام کار‌های تکراری در پژوهش است. از طرف دیگر از این سامانه برای بررسی رعایت موارد اخلاقی در موارد سرقت علمی و ادبی طرح‌ها، پایان‌نامه‌ها و گزارش نهایی طرح‌های تحقیقاتی و پایان‌نامه‌ها استفاده می‌شود

• گروه خبری : کتابخانه
  • کد خبر : 101934