يکشنبه ٢٤ آذر ١٣٩٨ -

منو اصلی
صفحه اصلي > حوزه ریاست > روابط عمومي و سمعی بصری

کارگاه دو روزه "اخلاق در پژوهش" در مرکز شهید مدرس برگزار شد
کارگاه دو روزه "اخلاق در پژوهش" با همکاری (دفتر نهاد مقام معظم رهبری و معاونت آموزشی و پژوهشی مرکز شهید مدرس) با سخنرانی جناب آقای دکتر سید علی انجو عضو هیات علمی گروه اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیی و با حضور اعضاء محترم هیئت علمی در روزهای پنج‌شنبه، مورخ 14/09/۹۸ و 21/09/98 در بیمارستان شهيد مدرس برگزار گردید:
 ١٣٩٨/٠٩/٢٤ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی مرکز:
همایش یک روزه با موضوع نحوه بیان خبر ناگوار پزشکی در مرکز شهید مدرس برگزار شد.
همایش یکروزه نحوه بیان خبر ناگوار پزشکی با حضور اعضاء محترم هیات علمی ، دستیاران ،؛ دانشجویان و کارکنان پرستاری 21 آذر 98 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان برگزار گردید.
 ١٣٩٨/٠٩/٢٣ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی مرکز:
تفاوت آنفولانزا و سر ماخوردگی چیست؟
روابط عمومی مرکز: به گفته متخصص بیماریهای داخلی و فوق تخصص ریه بیمارستان مدرس، علائم و راههای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا تفاوت هایی دارند که باید ضمن آگاهی از آن، با این دوبیماری مقابله کرد.
 ١٣٩٨/٠٩/٢٠ - نظرات : ٠متن کامل >>
کنفرانس بیمارستانی با موضوع بیماری آنفولانزا در مرکز شهید مدرس برگزار شد
روابط عمومی مرکز: کنفرانس بیمارستانی با موضوع بیماری آنفولانزا 19 آذر ماه در سالن همایش مرکز شهید مدرس برگزار شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی مرکز:
مرکز شهید مدرس میزبان کارگاه آموزشی با عنوان "کنترل کیفی در آزمایشگاه میکروب شناسی"
کارگاه کنترل کیفی در آزمایشگاه میکروب شناسی با حضور استادان کمیته میکروب شناسی مرجع سلامت و 64 نفر از کارشناسان بیمارستان های دولتی و خصوصی تحت پوشش دانشگاه در روزهای یکشنبه و دوشنبه 10 و 11 آذرماه در بیمارستان شهید مدرس تشکیل شد.
 ١٣٩٨/٠٩/١٤ - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی شهید مدرس

آدرس:تهران -بزرگراه یادگار امام،تقاطع سعادت آباد

تلفن : 98-22074087
پست الکترونیک : Modarres@sbmu.ac.ir

Affiliation:

Clinical Research Development Center, Shahid Modarres Educational hospital, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.

آدرس فارسی:

واحد توسعه پژوهشهای بالینی مرکز پزشکی ، آموزشی و درمانی شهید مدرس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.